Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Atenţie la hoții de buzunare. Doi bărbaţi din Cîmpeni și Turda au fost prinşi după ce au furat 8.000 de lei din buzunarele oamenilor

Publicat

Poliţia a mai prins 2 infractori din judeţul Alba, care au profitat de neatenţia unor cetăţeni şi i-au lăsat fără o sumă importantă de bani: 8.000 de lei, în total. Este vorba despre doi bărbaţi, unul de 38 de ani din Cîmpeni și unul de 64 de ani din Turda, suspecţi principali de furt. Primul a abuzat de starea de ebrietate a unui alt bărbat şi i-a furat portmoneul în care avea suma de 4.800 de lei. Cel de-al doilea a sustras din pantalonii unui alt cetăţean suma de 3.200 de lei.

Vineri, 3 august, la ora 1.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cîmpeni au reuşit identificarea suspectului de comiterea unui furt în legătură cu care au fost sesizaţi joi seara, în jurul orei 23.30.
Din primele cercetări, poliţiştii au constat faptul că G.F. (30 de ani), din oraşul Sângeorz-Băi, judeţul Bistriţa- Năsăud, în timp ce se afla împreună cu fratele său într-o parcare din oraşul Cîmpeni, a fost acostat de către P.F. (38 de ani) din Cîmpeni, care, profitând de faptul că victima se afla sub influenţa alcoolului, i-a sustras, dintr-un buzunar al hainei, un portmoneu în care avea suma de 4.800 lei. Prejudiciul a fost recuperat parţial (2.722 lei) şi predat păgubitului, iar faţă de P.F. a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Un caz similar s-a petrecut joi, 2 august, în Aiud, unde, în urma cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, a fost  prins, în flagrant, V.D. (64 de ani) din Turda, judeţul Cluj. Acesta, în timp ce se afla în Piaţa Agroalimentară din Aiud, a sustras suma de 3.200 lei din buzunarul pantalonilor unui bărbat din Aiud. Faţă de V.D., poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax