Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

ATENŢIE! Poliţiştii din Alba Iulia caută două tinere, suspecte de furturi din locuinţe. Hoaţele oferă gratuit produse de curăţenie pensionarilor

Publicat

Două tinere, de 20 de ani, respectiv 25 de ani sunt suspecte că au furat de la două pensionare din Alba Iulia sume de bani. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autoarelor celor două furturi din locuinţele celor două bătrâne. Pentru a fi primite în casă, tinerele ofereau gratuit produse de curăţenie.

Marţi şi miercuri, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către două femei în vârstă de 80 de ani, respectiv 82 de ani care locuiesc în apartamente situate în zona Cetate a municipiului Alba Iulia, cu privire la faptul că au fost victime ale unor infracţiuni de furt.

Cele două vârstnice au primit în locuinţe două femeie tinere, de 20 – 25 de ani, care ofereau gratuit produse de curăţenie, pentru pensionari.

În aceste împrejurări, cele două tinere au profitat de neatenţia pensionarelor şi le-au sustras importante sume de bani.

Poliţiştii din Alba Iulia au demarat activităţile de cercetare pentru identificarea celor două tinere care au comis faptele, în vederea tragerii lor la răspundere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Pentru a nu deveni victima unor astfel de infracțiuni, Poliția Alba recomandă:

Nu permiteţi accesul în casă persoanelor necunoscute care vă oferă diverse produse sau promoţii atrăgătoare.

Dacă la uşa dumneavoastră se prezintă persoane care se recomandă de la diverse instituţii (gaz, electrica, cablu, telefonie, etc) sau că oferă diverse servicii (deratizare, coşerit, etc) nu le permiteţi accesul în locuinţă până nu verificaţi dacă a fost solicitat serviciul acestora, fie telefonic, la instituţia unde pretinde că lucrează fie la administratorul blocului.

Reţineţi semnalmentele persoanelor suspecte;

Sesizaţi în cel mai scurt timp poliţia, apelând numărul de urgenţă 112.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax