Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenție șoferi: Se schimbă regulile de circulație pe mai multe străzi din centrul municipiului Alba Iulia

Publicat

Reprezentanții Primăriei Alba Iulia au anunțat joi schimbări în circulația rutieră din zona centrală a municipiului. Astfel, în vederea fluidizării traficului auto, începând de luni, 24 aprilie, circulație rutieră în zona străzii Mărășești va fi modificată astfel:

– Pe strada Mărășești, de la strada Tudor Vladimirescu și până la strada Gheorghe Doja, circulația se va face în dublu sens.

– Pe strada Mărășești, de la intersecție cu strada Gheorghe Doja și până la intersecția cu strada București, circulație se va face în sens unic, dinspre strada Tudor Vladimirescu, înspre trecerea la nivel cu calea ferată, cu oprirea interzisă pe ambele benzi.

– Pe strada Lipovenilor, circulația se va face în sens unic, dinspre strada Gheorghe Doja, înspre strada Mărășești.

– Pe strada Gheorghe Doja, circulația se va face în dublu sens.

– Pe strada București, circulația se va face în dublu sens.

– La intersecția străzilor Mărășești și București, drumul cu prioritate va fi dinspre strada București către șoseaua de centură.

– Pe străzile Mărășești, Gheorghe Doja și București, este interzisă staționarea pe ambele benzi de circulație, iar pe strada Mărășești, pe un teren achiziționat deja de către primărie, va fi amenajată o parcare publică provizorie.

Noile reguli de circulație vor avea, inițial, caracter temporar iar traficul va fi monitorizat de către comisia de circulație, urmând ca după 90 de zile de la instituire, comisia să stabilească permanentizarea sau modificarea acestor noi reguli.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. kretzu

    joi, 20.04.2023 at 20:34

    sper sa se faca ceva si pt eliberarea trotuarelor de masini pe strazile respective. pt ca si acum blocheaza circulatia pietonilor, dar daca cei care acum parcheaza pe carosabil vor pune masinile pe trotuar pietonii vor fi nevoiti sa circule cu drone iar elevii sa ajunga la scoala prin teleportare

  2. Nicolae

    joi, 20.04.2023 at 21:10

    Faca ce vreau .Locuiesc intr-o comuna invecinata .Toate cumparaturile le fac de la Sebes de cand cu parcarile cu plata .Nu merita sa dai cu 30% mai mult pe ele .Cand intri in Alba e politia locala pe tine .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax