Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare meteo de vreme rea: Cod portocaliu și Cod galben de ploi în Alba și alte județe din țară

Publicat

Atenționare meteo de vreme rea: Cod portocaliu și Cod galben de ploi în Alba și alte județe din țară. Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, o avertizare meteo de vreme rea în Alba și alte județe.

Avertizarea de vreme rea este valabilă până joi la amiază. Astfel, potrivit meteorologilor, începând de miercuri dimineață, 13 decembrie 2023, intră în vigoare atenționare meteo cod galben și cod portocaliu de precipitații însemnate cantitativ.

Atenționare meteo de vreme rea: Cod galben de ploi moderate cantitativ

Potrivit ANM, în intervalul 13 decembrie, ora 10.00 și până joi, 14 decembrie, ora 12.00, în Banat, Crișana, Maramureș, vestul și nordul Transilvaniei, precum și în zonele montane aferente, va ploua și se vor acumula cantități de apă de 25…40 l/mp și izolat de peste 50 l/mp. La munte ploile vor determina topirea stratului de zăpadă, iar la altitudini de peste 1500 m, în nordul Carpaților Orientali, trecător vor fi precipitații mixte.

Citește și: Vremea în Transilvania și România până de Crăciun: Mai cald, apoi vine frigul. Când se anunță ninsori. Prognoza meteo pe regiuni

Atenționare meteo de vreme rea: Cod portocaliu de precipitații însemnate cantitativ

În intervalul 13 decembrie, ora 10.00 și până joi, 14 decembrie, ora 12.00, în Carpații Occidentali și nordul Carpaților Orientali, se vor acumula cantități de precipitații de 50…60 l/mp și izolat de peste 70 l/mp.

atentionare meteo de vreme rea

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax