Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenționare meteo de VREME REA, în Alba și alte județe, până sâmbătă. Ploi torențiale, descărcări electrice, vijelii și grindină

Publicat

Arhivă foto

Administrația Națională de Meteorologie a emis, vineri dimineață, o atenționare cod galben de vreme rea valabilă  pentru județul Alba și alte zone din țară, până sâmbătă dimineață. Vor fi descărcări electrice, ploi, izolat, vijelii și grindină.

COD GALBEN: 15 septembrie, ora 10.00 – 16 septembrie, ora 06.00

În cea mai mare parte a Transilvaniei și a zonei montane și local în Muntenia și Moldova vor fi perioade cu instabilitate atmosferică.

Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 50…60 km/h), izolat vijelii și grindină.

Citește și: Toamnă blândă, cu temperaturi mai ridicate și puține ploi. Prognoza meteo pe patru săptămâni, până la jumătatea lunii octombrie

În intervale scurte de timp, sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi de 20…30 l/mp și izolat de peste 40…50 l/mp.

Astăzi (15 septembrie), manifestări de instabilitate atmosferică vor fi și în celelalte regiuni, dar pe arii mai restrânse.

Sâmbătă (16 septembrie) va mai ploua îndeosebi în jumătatea de sud a țării.

sursa: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax