Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atenţionare meteo: Încă trei zile de furtuni şi ploi torenţiale, în mai multe zone din ţară

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat informarea meteo de vreme rea pentru această perioadă. Vor fi furtuni şi ploi torenţiale până sâmbătă după-amiaza, în mai multe zone din ţară.

Vezi şi Atenţionare COD GALBEN de INUNDAŢII în Alba, până vineri noaptea. Zonele vizate

Până vineri la ora 22.00, vor fi perioade în care se vor semnala averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și izolat căderi de grindină.

Astfel de fenomene vor avea o probabilitate mai ridicată de apariție joi după-amiaza în vestul, centrul și nordul țării, iar vineri în regiunile estice, sud-estice, nordice și centrale. Cantitățile de apă vor depăși 15-25 l/mp și pe arii restrânse 35-40 l/mp.

Manifestări ale instabilității atmosferice se vor semnala și sâmbătă după-amiaza, cu precădere în zona Carpaților Orientali și în regiunile limitrofe.

sursă: meteoromania.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax