Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atleta din Alba, Larisa Ardean, aur la Campionatul Național de Marș, Copii. Elena Petrescu și Maria Sicoe, rezultate foarte bune

Publicat

Mărșăluitoarea Larisa Ardean, sportivă cu dublă legitimare (CS Unirea Alba Iulia, LPS Unirea Alba Iulia), a obținut medalia de aur la Campionatul Național de Marș, Copii, desfășurat la București în 27 și 28 mai.

Larisa este pregătită de prof. Gabriel Avram și a concurat în proba de 2.000 de metri, la categoria Copii 1 (copii născuți în 2010).

Ea a obținut timpii 10:19, ceea ce reprezintă un record personal, dar și un progres evident în activitatea sportivă.

Rezultate foarte bune au fost obținute și de către celelalte două sportive ale CS Unirea Alba Iulia, Elena Petrescu – loc 4 cu timpii 10:51 și Maria Sicoe– loc 6 cu 10:37.

Ambele sportive sunt antrenate de către prof. Mariana Bucerzan. Acestea au concurat în proba de 2.000 de metri marș, la categoria Copii 1.

Astfel, după rezultatele excelente obținute, la seniori, de către sportivele Ana Rodean și Mihaela Popa (fostă Acatrinei), CS Unirea Alba Iulia confirmă și la Copii.

Foto: CS Unirea Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax