Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Au apărut bețele de Moș Nicolae

Publicat

Ziua Națională a românilor a adus, la Alba Iulia, și primele bețișoare de Moș Nicolae. Acestea au fost scoase la vânzare în parcul din fața Catedralei, la prețul de 2 lei, bucata, iar, dat fiind faptul că mai este ceva timp până la sărbătoare, comercianții sunt dispuși să mai lase la preț: „Le confecționez eu, manual, la mine acasă. M-am gândit că o să aibă trecere de 1 decembrie și nu le vând scump”, a explicat un vânzător.

Vezi și MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Cei mai interesați de bețele de Moș Nicolae au fost, așa cum era de așteptat, copiii. Aceștia s-au înghesuit să le admire și au mai putut fi luați de acolo doar după ce au primit, din partea părinților, promisiunea că vor primi unul de la Moșul, cât de curând.

bete

Vânzătorii de ornamente au venit la Alba Iulia cu prilejul zilei de 1 Decembrie și se vor întoarce aici, în apropierea sărbătorilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax