Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au băut o noapte întreagă şi au vrut să se „odihnească” într-o maşină parcată. Tineri din Alba Iulia, în vizorul jandarmilor, după ce l-au ameninţat pe proprietar

Publicat

Trei tineri din Alba Iulia au găsit o locaţie „originală” de a se odihni după o noapte întreagă în care au băut. Au găsit o maşină parcată pe o stradă în oraş, vineri dimineaţa şi au încercat să intre înăuntru, ca să-şi revină după „chef”. Suprinşi de proprietar, care vroia să-şi ia maşina şi să meargă la serviciu, tinerii l-au înjurat şi ameninţat cu bătaia.

După ce au băut toată noaptea, trei tineri au vrut să doarmă într-o maşină parcată pe strada Emil Racoviţă din municipiul Alba Iulia. Au fost surprinşi de proprietar şi, pentru că l-au ameninţat cu bătaia pentru a-i lăsa în pace, acesta a chemat jandarmii.

Incidentul s-a petrecut vineri, 28 februarie, la ora 7.45, oră la care, dorind să plece la serviciu, un cetăţean a observat trei bărbaţi care trăgeau de portierele maşinii sale, cu scopul de a pătrunde înăuntru. Cei trei se aflau în avansată stare de ebrietate şi au răspuns rugăminţilor proprietarului de a se îndepărta de autoturism cu injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Drept urmare, acesta a apelat 112 şi a solicitat ajutor.

Jandarmii au intervenit şi au aplanat incidentul şi au prevenit escaladarea violenţei.

Cei trei agresori sunt A.I.H. (30 de ani), A.D.S. (27 de ani), F.P.S. (32 de ani) şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea de către aceştia a infracţiunii de ameninţare, pe numele lor  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate.

Documentul a fost înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax