Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au furat borduri de beton depozitate pentru modernizarea unei străzi din Oarda. Cinci bărbaţi, cu dosar penal

Publicat

Cinci bărbaţi s-au ales cu dosar penal pentru furt după ce au sustras borduri din beton ce urmau să fie folosite pentru modernizarea unei străzi din Oarda. Au fost prinşi de Poliţie, în trafic, la Şeuşa, în timp ce transportau „marfa” cu un autoturism.

Potrivit IPJ Alba, duminică, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că mai multe persoane au sustras borduri de beton ce erau depozitate pe marginea unei străzi din Oarda.

A fost direcţionată patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, care, cu ajutorul indiciilor furnizate de apelant, a reuşit să identifice, pe raza localităţii Şeuşa, autoturismul suspect.

În acesta au fost identificaţi cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 53 de ani, precum şi 18 borduri ce s-au dovedit a fi sustrase din cartierul Oarda a municipiului Alba Iulia şi care aparţin unei societăţi comerciale ce efectuează lucrări de amenajare în zonă.

Faţă de cei cinci bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax