Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au furat peste 880 de metri de panouri din gardul de protecție al Autostrăzii A1. Trei persoane din Șibot, cercetate de polițiști

Publicat

gard autostrada

Trei persoane din comuna Șibot au fost identificate de polițiști ca persoane bănuite de furt. Pentru documentarea activității infracționale și recuperarea prejudiciului, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 februarie 2022, poliţiştii Secției 2 Politie Rurala Vințu de Jos au identificat doi tineri, de 16 și 22 de ani și o femeie, de 33 de ani, toți din comuna Șibot, ca persoane bănuite de săvârşirea unor furturi.

În sarcina acestora, s-a reţinut faptul că, în perioada ianuarie – februarie 2022, ar fi sustras, panouri de sarmă din gardul de protecție al Autostrăzii A1, pe o lungime de 887 de metri.

Pentru documentarea activității lor infracționale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară, în comuna Șibot, ocazie cu care au fost identificate o parte din bunurile furate.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 3 precum și pentru identificarea altor persoane care ar fi fost implicate în faptele de furt.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 23.02.2022 at 16:13

    Eu propun altceva. În situaţii similare nu mai aplicăm cele mai avantajoase puncte din lege astfel încât să scape numai cu o amendă pe care sigur nu o plătesc. Bătuţi trei zile încontinuu ca pe vremea deţinuţilor politici. Pe ăştia la furat nu-i mai vezi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax