Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Au început alegerile interne în PNL Alba: Vezi cine sunt noii președinți ai organizațiilor comunale din județ

Publicat

Liberalii din Alba au început procedurile de alegere a noilor președinți ai organizațiilor comunale, iar, până în iunie, urmează să fie aleși sau realeși toți șefii organizațiilor orășenești, municipale și județeană. Vicepreședintele PNL Alba, Florin Roman, a prezentat, în conferința de presă de vineri, câteva nume din localitățile unde s-au finalizat alegerile.

În comuna Blandiana a fost ales primarul Nicolae Gherman. Florin Roman a ținut să precizeze că Gherman este susținut de PNL Alba în ciuda unor informații din presă potrivit cărora primarul ar fi cercetat penal pentru ultraj și insultarea forțelor de ordine. „Din punctul nostru de vedere, nu are absolut niciun fel de implicare în ceea ce înseamnă acel dosar penal. Din declarațiile celor prezenți rezultă clar că omul a încercat să calmeze lucrurile, nicidecum să obstrucționeze pe cineva. Îl susținem în totalitate!”, a precizat Roman.

La Pianu a fost ales ca președinte al organizației comunale PNL, Ioan Marius Dobra, la Săliște a fost ales primarul Emil Aurel Stănilă, la Șibot președinte este viceprimarul Dacian Herlea, iar la Vințu de Jos organizația este condusă de primarul Vlad Gheorghe.

Vineri au loc alegeri pentru desemnarea președintelui PNL Cugir, unde singurul candidat este actualul președinte, primarul Adrian Teban. În acest sfârșit de săptămână vor fi finalizate alegerile în zona Sebeș.

În iunie se desfăşoară conferințe comunale, orășenești, municipale și, în  final, județeană, când va fi aleasă noua conducere a partidului pentru următorii 4 ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax