Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au început tăierile ilegale de brazi de Crăciun: Un bărbat din Zlatna, amendat pentru că transporta peste 100 de pomi fără documente

Publicat

Cu mai bine de o lună înainte de sărbătorile de iarnă, unii comercianți și-au făcut deja planurile de îmbogățire pentru Crăciun. Astfel că, spre neliniștea polițiștilor, ilegalitățile cu brazi au început să apară. Este și cazul unui bărbat din Zlatna, care a fost depistat în timp ce transporta peste 100 de brazi, pentru care nu avea documentele legale. Acesta a fost sancționat contravențional de polițiști, iar marfa a fost confiscată.

În noaptea de marți spre miercuri, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliției oraşului Zlatna, l-a depistat pe strada Tudor Vladimirescu din Zlatna, pe T.G.N., de 38 de ani din Alba Iulia în timp ce transporta cu o autoutilitară, 140 de brazi de Crăciun, nemarcați cu sigiliu – crotaliu şi pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență şi transport.

Faţă de conducătorul auto a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii 171/ 2010 iar cei 140 de pomi de Crăciun au fost confiscați şi predaţi Ocolului Silvic Alba Iulia, în vederea valorificării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax