Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au pus în pericol siguranța circulației. Mai mulți șoferi din Alba, cu dosare penale în weekend, pentru alcool la volan

Publicat

Patru șoferi din Alba s-au ales, în weekend, cu dosare penale după ce au fost prinși de Poliție, în trafic, aflați sub influența alcoolului. Alt șofer din Alba a provocat și un accident rutier, în timp ce conducea băut.

Citește și UPDATE FOTO ȘTIREA TA: ACCIDENT în cartierul Pâclișa din Alba Iulia, provocat de un șofer băut care a intrat pe contrasens

Potrivit IPJ Alba, vineri, în jurul orei 20.30, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 24 de ani, din comuna Daia Română, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Călărași din municipiul Sebeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării tânărului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, în jurul orei 00:30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, în timp ce acționau pe raza localității Sînmiclăuș, l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din comuna Șona, județul Alba, care conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot sâmbătă, în jurul orei 17,20 polițiștii din Teiuș, în timp ce acționau pe strada Simeon Bărnuțiu din oraș, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din oraș, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, în jurul orei 7.15, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilometru, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax