Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Au vandalizat statuia unui soldat roman, în Piața Cetății din Alba Iulia. Doi minori, cercetați de polițiști pentru distrugere

Publicat

statuie soldat roman Doi minori în vârstă de 13 respectiv 14 ani, ambii din Alba Iulia, sunt cercetați de polițiști pentru distrugere. Aceștia au rupt un segment din lancea unei statui, ce reprezintă un soldat roman, aflate în Piața Cetății din Cetatea Alba Carolina.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 august 2015, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia i-au identificat pe doi minori, în vârstă de 13 şi 14 ani, ambii din Alba Iulia, care sunt bănuiţi de comiterea unei fapte de distrugere, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la începutul lunii iunie 2015.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în data de 3 iunie, în jurul orelor 14.00, în timp ce se aflau în Piața Cetăţii din Alba Iulia, au rupt un segment din lancea unei statui ce reprezintă un soldat roman.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. incrementa dacorum

    vineri, 07.08.2015 at 16:38

    nu e lance, e un pilum (o suliță specific romană)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax