Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autorul unui accident produs la Petreşti, în noiembrie, prins de Poliţie. Tânăr din Săsciori, cu dosar penal

Publicat

masina politie

În cadrul unei acţiuni organizate joi, poliţiştii din Sebeş au reuşit să-l identifice pe autorul unui accident produs la sfârşitul anului trecut, în Petreşti, în urma căruia a fost rănită o tânără în vârstă de 30 de ani. Este vorba despre un bărbat din Săsciori, care, aflat la volanul unei autoutilitare, a acroşat-o pe tânăra care traversa strada, pe trecerea de pietoni.

Potrivit IPJ Alba, în 8 februarie, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un bărbat de 34 de ani, din Săsciori, ca persoană bănuită de comiterea infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă,, şi ,,părăsirea locului accidentului”, fapte comise în 27.11.2017.

În 27.11.2017, M.E. de 34, de ani, din Săsciori, a condus o autoutilitara pe strada 1 Mai din Petrești, unde a surprins şi accidentat, pe o trecere de pietoni, o femeie de 30 de ani, aflată în traversare, cauzându-i acesteia vătămări corporale. Ulterior, M.E. a părăsit locul accidentului fără încuviințarea Poliţiei,  continuându-şi deplasarea spre Săsciori.

Faţă de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor  de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax