Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autostrada Sebeş-Turda: Guvernul a aprobat exproprierile pe amplasamentul suplimentar, zona Unirea, Miraslău şi din judeţul Cluj

Publicat

autostrada sebes turda Guvernul a aprobat miercuri declanșarea procedurilor de expropriere pentru imobilele proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar al Autostrăzii Sebeș-Turda Lotul 4 și fondurile necesare plății despăgubirilor pentru imobilele proprietate privată situate pe coridorul de expropriere al acestei lucrări de utilitate publică. În județul Alba sunt 349 imobile din totalul de 771 de pe amplasamentul suplimentar, situate pe raza comunelor Unirea și Miraslău.

Prin actul normativ aprobat se asigură suma de 779.000 de lei, destinată despăgubirilor celor 771 de imobile proprietate privată care urmează să fie supuse procedurii de expropriere, cu o suprafață totală de 1.261.695 metri pătrați.

Suma necesară despăgubirilor a rezultat dintr-un raport de evaluare întocmit de către un expert autorizat de Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România și este asigurată de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor.

De asemenea, prin Hotărâre se aprobă amplasamentul suplimentar al lucrării de utilitate publică “Autostrada Sebeș-Turda” Lotul 4, situat pe raza localităților Unirea și Mirăslău din județul Alba, respectiv Moldovenești, Mihai Viteazu și Călărași din județul Cluj, precum și lista proprietarilor/ deținătorilor ce rezultă din evidențele acestor unități administrativ-teritoriale.

VEZI: AUTOSTRADA SEBEȘ-TURDA: EXPROPRIERI de 780.000 de lei pe lotul 4. LISTA beneficiarilor și imobilelor vizate

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax