Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoturism Dacia Logan furat de la o firmă din Vâlcea, abandonat la Sebeş. Poliţiştii au găsit peste 12.000 de lei în maşina parcată pe o stradă din oraş

Publicat

Poliţiştii din Alba au reuşit să localizeze un autoturism dat în urmărire naţională de luni, fiind furat de la un punct de lucru din Vâlcea al unei firme. În autoturismul Dacia Logan, oamenii legii au găsit peste 12.000 de lei. Maşina era abandonată pe strada Cântarului din Sebeş. Principalul suspect a fost identificat, însă poliţiştii nu l-au găsit încă.

Marţi, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, în colaborare cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Vâlcea au identificat, pe strada Cântarului din Sebeş, un autoturism abandonat – Dacia Logan, an fabricaţie 2013 -, care a fost declarat furat de către o firmă din domeniul auto din comuna Orleşti, judeţul Vâlcea. Autoturismul a fost dat în urmărire la nivel naţional din 16 decembrie.

Din cercetările ulterioare efectuate de poliţişti s-a stabilit că suspectul, în noaptea de 15/16 decembrie, a pătruns în incinta unei societăţi comerciale cu sediul în comuna Orleşti, judeţul Vâlcea, de unde a sustras suma de aproximativ 90.000 lei şi autoturismul.

În autoturismul abandonat în Sebeş, poliţiştii au găsit suma de 12.796 lei, provenită din furt.

Ca urmare a verificărilor efectuate s-a reuşit identificarea principalului suspect al furtului, Robert B. (38 de ani), din judeţul Vâlcea.

Autoturismul şi suma de bani au fost predate poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, în vederea continuării cercetărilor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax