Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Autoturism reclamat ca furat, oprit în trafic, la Sebeş. Era condus chiar de proprietar, care şi-l recuperase folosind cheia de rezervă

Publicat

bmw_318 Proprietarul unui autoturism din Sebeş a fost oprit în trafic, miercuri, pentru că maşina sa era înregistrată la Poliţie ca fiind furată. Tânărul încredinţase autoturismul unui amic, care i l-a vândut între timp unei persoane din Crăciunelu de jos şi aceasta, la rândul ei, o oferea la vânzare pe internet.

Poliţiştii din Sebeş au identificat, în trafic, un autoturism reclamat ca furat. Şoferul acestuia era, de fapt, proprietarul de drept al autoturismului, care, folosindu-se de cheia de rezervă a autoturismului, a sustras autoturismul pe care, un amic, căruia i-l lăsase în custodie, îl vânduse unui cetăţean din judeţul Alba.

La data de 9 decembrie, o patrulă mixtă, formată din poliţist de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş şi jandarm, au oprit, pentru control, un autoturism condus de M.O.V., de 29 de ani, din Sebeş.

Cu ocazia verificărilor efectuate cu privire la autoturism, poliţiştii au constatat că acesta figura ca furat în data de 7 decembrie, din Alba Iulia.

Poliţiştii din Sebeş au luat legătura cu colegii lor de la investigaţii criminale din Alba Iulia care l-au preluat pe bărbatul aflat la volanul autoturismului, pentru continuarea cercetărilor.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul este proprietarul de drept al autoturismului. Acesta îl încredinţase unui amic care l-a vândut unui tânăr din Crăciunelul de Jos, judeţul Alba şi care la rândul său l-a scos la vânzare, pe un site specializat, pe internet.

Proprietarul autoturismului a văzut anunţul şi şi-a dat întâlnire cu tânărul din Crăciunel însă nu s-a prezentat la întâlnire şi a aşteptat ca acesta să parcheze autoturismul, iar, în timpul cât acesta a fost în vizită la un prieten, folosind cheia de rezervă, a sustras autoturismul.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ion Posztacu

    joi, 10.12.2015 at 18:39

    Daca stai dupa gabori, pana se urnesc aia, pana calculeaza spaga, pana beau cafeaua, pana fac rost de benzina pentru deplasare… iti ie bmw-ul taiat bucati.

  2. smog

    joi, 10.12.2015 at 21:08

    eu nu ma grabesc sa il compatimesc pe proprietarul masinii, am impresia ca de fapt masina a fost vanduta chiar de el, nu s-au facut acte pt a nu plati taxa de timbru, masina a fost revanduta iar proprietarul suparat si-a recuperat masina inapoi…cine isi vede masina de vanzare pe net si nu suna la politie imediat , sa fim seriosi, dupa tactica mafiota folosita de proprietar ma face sa cred ca nu e chiar un mielusel….asta inseamna sa fii mafiot…parerea mea…

  3. xxx

    joi, 10.12.2015 at 21:12

    masina nu a fost data in urmarire de la imprumutare desteptule….doar dupa ce a fost luata de proprietar…si cine l-a prins?…si cine a rezolvat problema ? tu?…sau gaborii? daca nu stii situatia nu fa afirmatii gratuite ca dai dovada de prostie….acolo a fost altceva….dar e prea mult pentru tine..asa ca eu cedez…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax