Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Averea noului subprefect de Alba, Ioana Rof. A deținut funcția de inspector la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială Alba

Publicat

diane rof

Noul subprefect de Alba, Ioana-Diane Rof, a deținut funcția de inspector social la Agenția pentru Plăți și Inspecție Socială Alba.

Potrivit celei mai recente declarații de avere postate pe site-ul instituției, aceasta deține pe numele ei un imobil și trei automobile. Nu deține pe numele său bijuterii, obiecte de artă sau bunuri care să depășească 5.000 de euro.

Vezi și SONDAJ Alba24: Pe cine ați vota în funcția de primar al municipiului Alba Iulia, pentru următorii patru ani?

De asemenea, potrivit documentului semnat în 30 mai 2019, aceasta nu are conturi bancare pe numele său, în schimb are un credit de 70.000 de euro, cu data scadentă în 2034.

La partea de clădiri este coproprietara unei locuințe construită în 2007, în suprafață de 127 metri pătrați, situată în Alba Iulia.

Deține trei autoturisme: un Audi din 2003 și un Range Rover din 2001, obținute prin cumpărare, dar și un Fiat Ducato, din 2006 primit moștenire.

Potrivit declarației de avere, Ioana-Diane Rof, a obținut anual din postul de inspector social, un venit anual de 40.932 lei.

Ca administrator al firmei SC ROFCONSTRUCT SRL, a mai obținut un venit anual de 36.000 de lei și 844 de lei din contracte civile.

Ioana Diane Rof a fost învestită oficial în funcția de subprefect joi, 30 ianuarie. Pentru a obține funcția a fost susținută de PMP.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax