Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Cod Portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină, în Alba. A fost emis mesaj prin sistemul RO-ALERT

Publicat

Meteorologii au emis vineri după-amiază o avertizare Cod Portocaliu de furtuni valabilă în mai multe zone din județul Alba.

UPDATE: Reprezentanții ISU Alba au anunțat că a fost transmis un mesaj prin sistemul RO-ALERT locuitorilor din zonele vizate de furtună.

Vezi: Avertizare meteo COD PORTOCALIU de furtună în 16 localități din județul Alba. În zonele vizate s-a transmis mesaj RO-ALERT – 1 iulie ora 20,00

UPDATE: ANM a actualizat avertizarea Cod Portocaliu valabilă în județul Alba. Astfel, până la ora 15:30 sunt vizate localitățile Zlatna, Vințu de Jos, Meteș, Almașu Mare, Bucium, Ciuruleasa, Mogoș, Blandiana, Întregalde și Ceru-Băcăinți.

Se vor semnala averse care vor depăși pe arii restrânse 35 – 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie, grindină.

Știrea inițială

Până la ora 14:30 a fost vizată zona de munte de peste cota 1800 m și localitățile Zlatna, Câmpeni, Abrud, Bistra, Baia de Arieș, Roșia Montană, Lupșa, Vidra, Albac, Sohodol, Horea, Avram Iancu, Scărișoara, Gârda de Sus, Bucium, Arieșeni, Vadu Moților, Poșaga, Ciuruleasa și Poiana Vadului.

sursa: meteoromania.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate