Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Avertizare de la ANAF: mailuri false cu înștiințări de plăți restante. Ce trebuie să facă persoanele care le primesc

Publicat

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) avertizează că în ultima perioadă au fost semnalate mesaje fase transmise în numele acesteia.

Este vorba despre emailuri false. ANAF avertizează persoanele care primesc astfel de mesaje să nu le deschidă sau, dacă au fost deschise, să nu acceseze documentele anexate sau linkurile de conținut.

”Atenție! Emailuri false în numele ANAF!

ANAF atenționează contribuabilii cu privire la emailuri false transmise în numele instituției, prin care contribuabilii sunt înștiințați că au plăți fiscale restante.

Pentru siguranța dumneavoastră, vă sfătuim să nu deschideți aceste emailuri, iar dacă au fost deschise să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut”, este mesajul ANAF.

Reamintim că ANAF a anunțat controale masive, de la 1 iulie, pentru verificarea veniturilor persoanelor fizice ca sursă a obținerii averilor fiecărei persoane.

CITEȘTE ȘI: MEGA control ANAF la persoane bănuite de evaziune fiscală: Sunt vizați românii care și-au cumpărat case, mașini și apartamente

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax