Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Avertizare Ro-Alert pe DN 67C – Transalpina: Există riscul de a cădea arbori pe carosabil. Șoferii, sfătuiți să evite zona

Publicat

Autoritățile au transmis miercuri după-amiaza un mesaj prin sistemul Ro-Alert pentru Șugag și Voineasa, pentru evitarea circulației rutiere pe DN 67C Transalpina până la ora 18:00, din riscului de a cădea alți arbori pe șosea, în amonte de Tău.

Reamintim faptul că o femeie a decedat după ce pe mașina în care se afla a căzut un arbore, în urma unei furtuni foarte puternice.

UPDATE 16.00: Reprezentații IPJ Alba au anunțat că traficul rutier a fost reluat pe porțiunea de drum. ”Traficul rutier a fost reluat pe DN 67C”, au transmis aceștia.

Vezi și UPDATE FOTO Furtună puternică pe Valea Sebeșului: O femeie a DECEDAT după ce un copac a căzut peste o mașină. DN 67C, BLOCAT

În zonă au fost semnalate manifestări meteorologice intense, cu vânt puternic și ploaie. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a anunţat că traficul rutier este oprit pe DN 67C, între Tău şi barajul Oaşa.

Potrivit IPJ Alba, traficul rutier este blocat, în continure, pe DN 67 C, din cauza arborilor căzuți pe carosabil. Autoritățile intervin pentru degajarea acestora.

Se preconizează ca intervenția să mai dureze câteva ore, context în care polițiștii recomandă cetățenilor care intenționează să circule pe DN 67 C să își amâne călătoria sau să ia in calcul alte rute.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax