Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Avocata Doina Scutea se opune în instanţă prelungirii măsurii de a nu părăsi localitatea

Publicat

UPDATE: Joi, Ora 19.00

Solicitarea avocatei Doina Scutea a fost respinsă de Curtea de Apel Alba Iulia. Pe numele acesteia rămâne valabilă decizia de cercetare cu interdicţia de a părăsi localitatea timp de 30 de zile.

Decanul Baroului de Avocaţi Alba, Doina Scutea, a înaintat plângere, joi, Curţii de Apel Alba Iulia împotriva ordonanţei de prelungire a măsurii de a nu părăsi localitatea, dată de procurorii DNA. Având în vedere faptul că, în următoarele zile, expira valabilitatea măsurii de a nu părăsi localitatea, dată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii au ales prelungirea acesteia cu încă 30 de zile. Demersul acestora a fost contestat de avocata Doina Scutea. Plângerea a fost judecată joi, de magistraţii Curţii de Apel Alba Iulia.

Doina Scutea este cercetată penal pentru trafic de influenţă, alături de fostul director al DGFP Alba, Anghel Bogin, omul de afaceri Alexandru Duca şi foşţii ofiteri de informaţii, Claudiu Vulpe şi Radu Bogdan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. simi

    luni, 20.12.2010 at 21:46

    bai fratilor poate merge omu in cocediu undeva pe afara ,ce faceti ?o priponit de sarbatori acasa?aaaaaaaaaa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax