Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Avocatul familiei Luizei, dat afară de la percheziţiile din casa lui Dincă pentru că şi-a făcut un selfie. ”Mi s-a părut haios”

Publicat

t

Procurorii DIICOT aflați la perchezițiile de la casa lui Gheorghe Dincă l-au dat afară pe avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, pentru că și-a făcut un selfie, au precizat surse judiciare pentru G4Media.ro.

Procurorii vor totodată să-i facă sesizare la Baroul București, care ar putea să-i dea amendă judiciară. La ieșirea din casă, Pop a fost întrebat de jurnaliști de ce și-a făcut fotografie, iar explicația sa a fost că era haios combinezonul criminaliștilor.

Surse spun că avocatul și-a făcut singur o poză, în timp ce el susține că un criminalist l-ar fi fotografiat.

„Am cerut şefului de aici, şefului criminaliştilor, să îmi facă o fotografie în faţa unui cort cu prelata trasă şi mi-au făcut dânşii o fotografie în faţa prelatei. Pentru combinezonul acela. (…) Am cerut voie şefului criminaliştilor să îmi facă o poza în combinezonul acela pentru că era haios, ştiţi?! Şi dânşii mi-au făcut o poză la o prelată, deci nu se vede nici o frunză!”

Avocatul Tonel Pop a mai fost întrebat despre presupusele tuneluri pe care le-ar fi văzut sub casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care susține că le-a omorât pe Alexandra și Luiza, moment în care Pop i-a reproșat unui jurnalist că nu îi permite să explice și că ar fi Gică contra.

De la preluarea cazului, avocatul Tonel Pop a lansat o serie de informații contrazise de anchetatori.

Știrea completă pe: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax