Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BACALAUREAT 2018, sesiunea a doua: 15 candidați din Alba, ELIMINAȚI din examen. Au fost prinși încercând să copieze

Publicat

telefon mobil

Peste 350 de absolvenți de liceu din Alba au susținut miercuri proba obligatorie a profilului la Bacalaureat 2018, sesiunea a doua, la Matematică sau Istorie. 15 dintre aceștia au fost eliminați din examen după ce au încercat să copieze folosind telefonul mobil.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) Alba, la proba scrisă obligatorie a profilului, respectiv Matematică sau Istorie, au fost înscriși un număr de 440 de candidați. Dintre aceștia, 86 nu s-au prezentat la examen.

15 candidați au fost eliminați din examen (14 de la centrul de examinare din Cîmpeni și un candidat de la centrul din Aiud), după ce au încercat să copieze folosind telefonul mobil.

Citește și BACALAUREAT 2018, sesiunea a doua: SUBIECTELE şi BAREMELE de la Matematică și Istorie, proba scrisă obligatorie a profilului

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    joi, 23.08.2018 at 16:16

    Sa-i prinda pe trisori si sa-i dea afara fara posibilitatea de a se inscrie din nou. Doar nici veceele nu se spala singure.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax