Connect with us
Publicitate

SPORT

Baciu rămâne la Unirea

Publicat

Antrenorul Marius Baciu rămâne pe banca tehnică a Unirii, grație succesului cu CS Mioveni. Acesta a obținut astăzi  al treilea succes alături de Unirea Alba Iulia. Mă bucură această victorie, ne-am dorit foarte mult să învingem şi, cu puţin noroc, ne puteam desprinde în prima repriză! Nu ne-am gândit la bani în această săptămână, ştiam că se fac eforturi mari din partea conducerii pentru a regla problemele”, a declarat antrenorul Unirii, Marius Baciu.

Totodată, Baciu nu s-a ferit să recunoască faptul că, dacă echipa lui nu se impunea astăzi, el ar fi demisionat. ”Da, dacă nu câştigam, aş fi plecat. A contat totodată şi faptul că şefii au reglat problema cu banii. Sper ca, în continuare, să avem rezultate pentru echilibrul echipei şi sete de performanţă”, a  adăugat principalul Unirii. Chiar dacă echipa lui s-a impus, ”Bacione” nu a putut trece cu vederea peste prestația centralului Adrian Comănescu. ”Arbitrajul a fost așa cum a fost, din cauza unei erori uite că-ți poți pierde serviciul”, a spus  Baciu, ironic la adresa arbitrajului.

Pe tot parcursul meciului, tehnicianul albaiulienilor s-a agitat și nu de puține ori a intrat în dialog cu arbitrul asistent sau cu cel de rezervă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax