Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Balul Balurilor, organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Alba, pe 6 aprilie. Invitaţi special Sasha Lopez, Ale Blake&Broono

Publicat

În data de 6 aprilie 2012 va avea loc, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, începând cu orele 18.00, Balul Balurilor Bobocilor, organizat de către Consiliul Județean al Elevilor Alba și Consiliul Județean Alba. Această activitate a devenit o tradiție pentru organizația amintită, aflându-se în al treilea an de desfășurare.

Evenimentul are ca scop principal întărirea legăturilor dintre Consiliile Școlare ale Elevilor din județul Alba care au ocazia să se cunoască și într-un cadru mai puțin formal, care, totuși, îi antrenează să colaboreze și să lucreze în echipă pentru a asigura reușita acțiunii. La Balul Balurilor vom regăsi pe scenă câștigătorii titlurilor de Miss & Mister Boboc din liceele selectate din județ, aceștia oferind un spectacol de calitate publicului, desfășurat sub tema Bollywood și presărat cu multe momente captivante.

Invitații speciali ai acestei ediții sunt Sasha Lopez, alături de Ale Blake&Broono. Aceștia vor concerta în Club Stage din Alba Iulia, începând cu ora 21.00, când se va da startul after-party-ului. Prețul biletului de intrare este de 15 lei.

Pe lângă artiștii deja menționați, vor participa și DJ Rareș și trupa The Puzzels, care vor încinge atmosfera și vor diversifica seara cu momente picante.

Biletele se găsesc la Consiliul Şcolar al Elevilor din fiecare liceu al judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax