Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Balul Bobocilor la Liceul de Arte din Alba Iulia: Votează-ți favoriții pentru titlul de MISS și MISTER POPULARITATE Alba24.ro

Publicat

Bobocii Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia intră în febra anilor `80. Șapte perechi de elevi din clasa a IX-a vor concura pe scena Casei de Cultură a Studenților, pentru titul de Miss și Mister Boboc, în 18 noiembrie 2022. 

De asemenea, ziarul alba24.ro, pune în luptă titul de Miss și Mister Alba24.ro, un premiu pentru cei mai populari boboci din 2022, în urma voturilor online.

Tot ce trebuie să faceți este să votați, în sondajul de mai jos, boboaca și bobocul preferat.

De pe o singură adresă de IP se poate vota o singură dată, chiar dacă pe adresa respectivă sunt mai mulți utilizatori, cum este de exemplu cazul instituțiilor publice și al unor companii. În această situație, puteți vota de pe telefon, dezactivând wifi, cu ajutorul datelor mobile.

Perechea nr. 1: Ana Maria Alb și Christopher Dima

Împreună vor reprezenta tematica ”American Idols”.

Ana Maria Alb este numele meu și sunt boboacă în clasa a IX-a A. Sunt mai mult decât entuziasmată să particip la Balul Bobocilor. Jovialitatea mă reprezintă cel mai mult, făcând mereu ca atmosfera din jurul meu să fie întreținută armonios, iar pasiunea pe care o pun în tot ceea ce fac mă îndeamnă să bucur întreaga lume prin glasul meu, dragostea de sacrul nostru folclor și încrederea pe care o ofer tuturor, prin simpla mea personalitate.

Boboc în clasa a IX-a A, 15 ani și, cu siguranță, cu o carieră bestială în viitor, sunt Cristopher Dima. Emanând bunătate și simplitate, mă consider un băiat liniștit, cu credință în propriile forțe și cu multă pasiune emanată prin muzica mea. Sunt ferm convins că participarea mea în cadrul Balului Bobocilor va fi una specială, de care îmi voi aminti de fiecare dată când muzica mea se va auzi pretutindeni.

Perechea nr. 2: Mădălina Frățilă și David Farcaș

Împreună vor reprezenta tematica ”Sporty”

Pasionată de cântec, pictură și desen, numele meu este Mădălina și sunt în clasa a IX-a A. Reușesc mereu să-mi împlinesc orice vis datorită firii mele deschise, sociabilitatea și ambiția mea. Experiența Balului Bobocilor pentru mine va fi una absolut memorabilă, dat fiind faptul că sunt în primul an de liceu și deja sunt nerăbdătoare în a mă prezenta vouă și de a-mi începe cariera mea în muzică.

Marea mea pasiune este muzica pop a anilor ‘80 și sunt elev în clasa a IX-a A, la canto jazz; poate deja ați ghicit, mi-am ales perfect experiența Balului Bobocilor atât din cauza temei, cât și din oportunitatea unică de a mă familiariza cu scena și de a-mi pune în evidență talentul. Numele meu este David Farcaș, o fire blândă, deloc imprevizibilă și sunt nerăbdător să mă dedic cu totul momentelor din cadrul balului. În timpul liber, îmi place să joc basket împreună cu prietenii și, nu în ultimul rând, să stau cu minunata mea familie.

Perechea nr. 3: Irina Maria Blaj și Andrei Cordea

Împreună vor reprezenta tematica ”Hip Hop”

Aș fi început cu un recital de poezie, m-ar fi reprezentat cel mai bine.. dar ăsta poate va fi talentul meu în cadrul balului. Irina Blaj mă numesc, sunt în clasa a IX-a A și unica mea dorință, încă de când eram micuță, este să devin Miss Boboc. Prin firea mea deosebit de artistică, sensibilă și neobișnuit de interesantă, actoria este unul dintre punctele mele forte alături de poezie și cel mai aparte mod de a mă exprima cu adevărat în arta sunetelor, cântatul la chitară.

Bună, sunt Andrei și cu siguranță veți observa și dumneavoastră că stilurile unice și moda mă reprezintă. Sunt o fire pașnică, realistă și calmă, iar asta mă împinge în propria aventură în realizarea a tot ceea ce mi doresc și intenționez să fac. Lupt pentru dreptatea și egalitatea oamenilor indiferent de gen, culoare preferințe și sper cu tărie ca prestația mea din cadrul Balului Bobocilor să fie una învingătoare.

Perechea nr. 4: Carmen Cîmpean și Dionisie Mladin

Împreună vor reprezenta tematica ”Classy”

Eu sunt Carmen Cîmpean și sunt în clasa a IX-a B. Stilul meu vestimentar, apariția și gândirea mea de artist mă face să mă autocaracterizez ca o persoană diferită, sociabilă, dar în același timp rezervată și, nu în ultimul rând, îndrăgostită de tot ce înseamnă artă. Participarea mea în cadrul balului va fi una deosebită, mai ales alături de unicul și inegalabilul meu partener, Dionisie Mladin, fără de care eu nu eram mereu cu zâmbetul pe buze.

Mă numesc Dionisie Mladin și, pe lângă numele meu special, îmi place adrenalina care vine la pachet cu explorarea necunoscutului. Când vine vorba de jocuri pe PC, ieșitul afară, filme și iaurtul cu ciocolată, recunosc că sunt cel mai mare fan. Participarea la Balul Bobocilor se bazează pe încercarea mea de a cunoaște persoane noi și de a nu pierde vremea uitându-mă pe Tik Tok și neevoluând.

Perechea nr. 5: Riana Panduru Trifan și Bogdan Lazăr

Împreună vor reprezenta tematica ”Disco”

Petrecându-mi majoritatea timpului făcând ce iubesc mai mult, pictura și ieșitul cu prietenii, am decis să particip la Balul Bobocilor, pentru a-mi arăta energia, entuziasmul și voința în realizarea unei noi provocări. Asta sunt eu, Riana Panduru Trifan.

Bogdan Lazăr mă numesc și sunt în clasa a IX-a A. Încă de când mă știu, sunt pasionat de clarinet, iar în timpul liber ieșitul cu prietenii și pescuitul sunt activitățile mele favorite. Sunt convins că experiența Balului Bobocilor va fi una de neuitat, tocmai de aceea am ales să particip.

Perechea nr. 6: Amalia Zaharie și Ionuț Cleja

Împreună vor reprezenta tematica ”Crazy colors”

 

Natura motivului pentru care sunt în acest liceu, muzica, mă face o fire deschisă, sociabilă și inimoasă. Aceasta sunt eu, Amalia Zaharie, iar motivul pentru care am decis să particip la Balul Bobocilor este pentru a mă distra copios și, de ce nu, pentru a câștiga rolul de Miss Boboc.

Ionuț Cleja mă numesc și de sus eu vă privesc! Sunt în clasa a IX-a A și, încă de când eram mic, fac ceea ce iubesc și ceea ce mi place cel mai mult, să cânt la saxofon. Ieșitul în aer liber și explorarea naturii reprezintă iarăși câteva dintre multele mele pasiuni. Prin ambiția, seriozitatea și sinceritatea mea, sunt convins că voi ajunge exact acolo unde-mi doresc. Înscrierea mea la Balul Bobocilor e pentru a-mi consuma imensa energie pe care o am, într-o experiență cu totul unică.

Perechea nr. 7: Ioana Bonța și Denis Ispas

Împreună vor reprezenta tematica ”Rock”

Ioana Bonța este numele meu, iar participarea mea la Balul Bobocilor este în încercarea de lucruri noi, ieșind astfel din zona mea de confort. Sunt în clasa a IX-a B și, pentru mine, experiența balului este un nou început în a vă arăta prezența mea scenică și felul meu de a fi. Creativitatea și firea mea competitivă mă fac cu adevarat cine sunt și totodată mă fac să iubesc grafica, animația și natura.

Bună! Numele meu este Denis, am 15 ani și vin din clasa a IX-a B. Pot mărturisi că sunt o fire destul de libertină, mereu deschis la noi provocări, trăiesc prin pasiunea mea cititul, muzica și, cel mai important, desenul. Urmăresc adesea seriale, sunt foarte pasionat de muzică rock, în special trupa Cargo, iar țelul meu pentru viitor este să mi îndeplinesc visul, să învăț să cânt la chitară electrică. Firea mea ambițioasă nu mă oprește niciodată din a face ceea ce-mi doresc și, tocmai de aceea, vă voi încânta cu prezența mea la Balul Bobocilor.

Vezi și SONDAJ: Balul Bobocilor 2022 la Colegiul Național Horea Cloșca și Crișan din Alba Iulia. Votează MISS și MISTER popularitate

Vezi și Balul Bobocilor 2022 la Colegiul Economic din Alba Iulia. VOTEAZĂ-ȚI preferații pentru titlul de MISS și MISTER ALBA24.RO

 

This poll has ended (since 1 year).

Votează MISS Popularitate Alba24.ro la Balul Bobocilor de la Liceul de Arte din Alba Iulia

Riana Panduru
24.61%
Ana Maria Alb
21.95%
Irina Maria Blaj
12.95%
Mădălina Frățilă
11.39%
Amalia Zaharie
10.65%
Ioana Bonta
9.64%
Carmen Cîmpean
8.82%

Votează MISTER Popularitate Alba24.ro la Balul Bobocilor de la Liceul de Arte din Alba Iulia

David Farcaș
19.65%
Christopher Dima
17.63%
Bogdan Lazăr
16.25%
Dionisie Mladin
15.70%
Ionuț Cleja
14.88%
Denis Ispas
8.63%
Andrei Cordea
7.25%

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Sabina Farcasiu

    duminică, 23.10.2022 at 22:39

    mult succes!!

  2. Nacreala paulina

    luni, 24.10.2022 at 17:53

    mult succes ionut

  3. Sipos pascariu ana maria

    marți, 25.10.2022 at 01:35

    mult suces farcas😘

  4. Candelaresi

    miercuri, 26.10.2022 at 15:55

    Mult succes David Farcas!

  5. Vali

    vineri, 28.10.2022 at 13:53

    sunt cei msi tari

  6. Maria Bucur

    sâmbătă, 29.10.2022 at 11:01

    Bafta Riana si Bogdan

  7. Barna Maria

    luni, 31.10.2022 at 19:44

    E succes Riana

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax