Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Balul Bobocilor la Liceul Teoretic din Teiuș: Cine a câștigat titlul de Miss și Mister 2023. Călătorie în timp în anii ’80

Publicat

Liceul Teoretic din Teiuș și-a desemnat elevii care vor purta anul acesta titulatura de Miss și Mister boboc. Este vorba despre Florina Mărcuş – Miss Boboc, Alexandru Balica – Mister Boboc şi Sarah Koncz – Miss Popularitate.

Balul a avut loc vineri 17 noiembrie la Casa de Cultură a oraşului Teiuş, de la ora 17:00. Tema aleasă de organizatorii balului a fost: “Anii ‘80”.

11 perechi participante

La concursul pentru Miss şi Mister Boboc s-au înscris 11 elevi: Alexandru Frânc, Narcis Voican, Denisa Trif, Alexandra Opriţa, Alexandru Balica, Florina Mărcuş, Martin Hüter, Georgiana Opriţa, Luiza Zmuschi, Darius Bârlog şi Sarah Koncz.

Cei 11 concurenţi au adoptat stilul vestimentar al anilor ’80 – culori vii, blugi cu talie înaltă, jachete de piele, accesorii exagerate sau ţinute sport.

În ce au constat probele de la bal

Au început concursul prezentându-se într-un mod cât mai original, folosindu-se de creativitate şi ingeniozitate. A urmat proba în care participanții au fost invitaţi să-și pună în valoare talentele și să aducă pe scenă un moment captivant, în concordanță cu tema anilor ’80.

Alegerile concurenţilor au fost diverse: scenete umoristice ce au stârnit hohote de râs, dans sportiv, dans popular, stand-up comedy, pantomimă, recitarea unei poezii creaţie proprie sau interpretarea unui cântec emoţionant.

La proba de verificare a cunoştinţelor fiecare participant a răspuns la două întrebări de cultură generală. La următoarea probă, concurenţilor li s-a cerut să continue cu unul-două versuri o melodie cunoscută.

Nu au lipsit proba de mimă şi nici cea de dans. Concursul a adus zâmbetul pe faţa spectatorilor, nostalgie – în cazul celor care au trăit în acea perioadă, energie pozitivă şi emoţii.

Au existat şi câteva momente artistice : două melodii free-style interpretate de Ciucă, câteva melodii ce au animat publicul interpretate de George Handru şi invitaţii lui, şi un moment folcloric interpretat cu profesionalism de ansamblul « Dor teiuşan ».

Miss şi Mister Boboc au fost stabiliţi de un juriu format din şapte elevi ai claselor a XII-a. Cum toţi candidaţii s-au descurcat foarte bine atât la probele surpriză cât şi la cele pe care le-au pregătit dinainte, au fost spontani, simpatici, creativi şi au câştigat susţinerea publicului, sarcina celor din juriu nu a fost uşoară.

Pentru stabilirea câstigătorului premiului de Popularitate a fost creat un sondaj pe Internet, votul desfăşurându-se în timpul balului, au precizat reprezentații liceului într-un comunicat de presă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax