Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Lucrări aproape de finalizare la una dintre clădirile Liceului Teoretic Teiuș. Se montează parchetul și se zugrăvește

Publicat

Lucrări aproape de finalizare la una dintre clădirile Liceului Teoretic din Teiuș. Este vorba despre corpul 2 al liceului, unde se execută lucrări de finisare, respectiv zugrăveli interioare și montarea parchetului.

Primăria Teiuș a anunțat că lucrările la clădirea principală a școlii gimnaziale s-au finalizat și că se apropie de finalizare și corpul 2 al clădirii Liceului Teoretic al orașului Teiuș.

Citește și: FOTO: Stadiul lucrărilor de reabilitare termică a Liceului Teoretic Teiuș: Se execută foraje pentru montarea pompelor de căldură

Se execută lucrări de zugrăveli interioare, se montează parchetul de trafic intens, iar începnd din această săptămână se montează corpurile moderne de iluminat și ventiloconvectoarele de încălzire.

„Astfel, se realizează condițiile cele mai bune, care ne vor permite transferul elevilor în noile clase și predarea către constructor a corpului unu al Liceului, în vederea demarării lucrărilor de reabilitare termoenergetică.

Deoarece, orice astfel de lucrare, care se realizează o dată la o generație, presupune și deranj pentru elevi, părinți și profesori ne cerem scuze pentru disconfortul creat, dar aveam cu toții neapărată nevoie de astfel de lucrări, în primul rând pentru siguranța copiilor, ținând cont de vechimea de peste 80 de ani a clădirilor și instalațiilor electrice.

O școală modernă, sigură pentru copii și dascăli, cu sisteme moderne electrice și de încălzire, este o prioritate absolută pentru administrația locală teiușeană”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Reamintim că lucrările de reabilitare termică a Liceului Teoretic din Teiuș au demarat la începutul anului 2023, suma destinată lucrărilor fiind de peste 3,3 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax