Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Banii pentru pensiile care vor fi plătite la domiciliu în ianuarie, virați Poștei Române. Precizări de la ministrul Muncii

Publicat

Ordinele de plată către Poşta Română pentru pensiile care vor fi plătite la domiciliu în ianuarie au fost întocmite, iar sumele pentru aceste pensii au fost virate Poştei Române, a anunţat, luni, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, pe contul său de Facebook.

„Am discutat din nou azi cu reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii Publice pentru a mă asigura că este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu pe care l-am stabilit cu instituţiile implicate. Casele Judeţene de Pensii au solicitat astăzi la prima oră Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgenţă către trezorerii a dispoziţiilor bugetare reprezentând plăţile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poşta Română şi au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu în ianuarie 2021”, a transmis Raluca Turcan.

Ministrul Muncii a subliniat că pensionarii care aleg să primească pensia la domiciliu îşi vor primi banii între 1 şi 15 ale fiecărei luni.

„Toate aceste proceduri vor permite Companiei Naţionale Poşta Română să înceapă imediat achitarea pensiilor la domiciliu. Reamintesc că, pentru pensionarii care au optat să îşi primească drepturile băneşti acasă, plata se face prin Convenţie între datele de 1 şi 15 ale fiecărei luni”, a menţionat Raluca Turcan.

sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax