Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat condamnat după ce a fost prins drogat la volan pe străzile din Alba Iulia. În instanță a spus ce substanțe a consumat

Publicat

În ultima perioadă instanțele din Alba au dat mai multe decizii în ceea ce privește persoane depistate la volan, în timp ce conduceau sub influența substanțelor psihoactive. 

Parte din ele sunt condamnări ale unor persoane depistate în anul 2022, o decizie recentă fiind dată pe numele unui bărbat depistat pe străzile din Alba Iulia. 

Este vorba despre un bărbat depistat în data de 20 martie 2022, în urma unei acțiuni a polițiștilor rutieri din Alba Iulia.

Acesta a semnat un acord de recunoaștere al vinovăției, acord care a fost admis de judecători în data de 26 aprilie 2023.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și a precizat ce substanțe a consumat.

Potrivit motivării instanței, ”în data de 20.03.2022, în jurul orei 03:20, inculpatul a condus autoturismul marca BMW pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, deşi se afla sub influenţa unor substanțe psihoactive, fiind depistat pozitiv pentru amfetamină și metamfetamină.

Fiind audiat în cauză în calitate de suspect, poziție procesuală menținută în calitate de inculpat, a recunoscut săvârșirea infracțiunii reținute în sarcina sa, precizând că a consumat niște prafuri de culoare albă, denumite „cristal”, în noaptea de 18-19.03.2022, în intervalul orar 22:00 – 03:00, precum și în data de 19.03.2022, în jurul orei 11:00, substanțe pe care le-a inhalat pe nas.

În plus, cu ocazia recoltării mostrelor biologice, în data de 20.03.2022, inculpatul a precizat în prezența personalului medical din cadrul Spitalului Județean  de Urgență Alba Iulia că a consumat prafuri în dimineața acelei zile.

Din cuprinsul fişei de cazier a inculpatului reţin că acesta nu are antecedente penale”, se arată în documentele instanței.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la 9 luni de închisoare cu amânare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax