Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 33 de ani din Timișoara cercetat pentru înșelăciune în Alba Iulia. A fost prins în timpul unei anchete privind tranzacţii de schimb valutar

Publicat


politistiÎn urma investigațiilor făcute de către polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia, a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani din Timişoara, care este cercetat pentru înșelăciune în legătură cu tranzacţii de schimb valutar. Acesta a fost descoperit în urma cercetărilor efectuate în dosarul penal deschis pe numele unei femei din Negoiu, județul Dolj, prinsă de poliţişti după ce a dat bani mai puţini în schimbul unei sume în euro, unor femei din oraş.

Din cercetările efectuate în dosarele penale ce o privesc pe M.M., o femeie în vârstă de 39 de ani, din Negoiu, judeţul Dolj, privind fapte comise în zilele de 3 septembrie şi 21 octombrie, în municipiul Alba Iulia, în urma cărora două femei au fost înşelate cu ocazia unor schimburi valutare, a rezultat că femeia era însoţită de un bărbat, S.I.D., (33 de ani), din municipiul Timişoara.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că S.I.D. este persoana bănuită de comiterea, în data de 30 iulie 2013, a unei fapte similare a cărei victimă a fost un bărbat de 53 de ani din Alba Iulia, care a fost înşelat cu suma de 734 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale îl cercetează pe S.I.D. sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

Reamintim că în 24 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o femeie din judeţul Dolj ca fiind persoana bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune recalmată poliţiei în data de 21 octombrie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, M.M., de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj, a acostat-o pe o tânără de 21 de ani, din Alba Iulia, căreia s-a oferit să-i schimbe suma de 400 de euro contra sumei de 1.770 lei.

După încheierea tranzacţiei, tânăra a constatat că M.M. a înşelat-o şi i-a dat în schimbul celor 400 de euro doar suma de 190 de lei.

În 27 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au continuat cercetările faţă de M.M. şi au descoperit că este suspectă de comiterea şi a altei fapte de înşelăciune ce a fost reclamată poliţiei în data de 4 septembrie.

În timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe B-dul Victoriei din Alba Iulia, M.M. a abordat-o pe o femeie în vârstă de 61 de ani, din Alba Iulia, căreia i-a oferit un schimb valutar mai avantajos decât cel afişat de casa de schimb valutar.

După efectuarea tranzacţiei, femeia a constatat că în schimbul celor 300 de euro vânduţi a primit doar 170 de lei şi a anunţat poliţia.


TOP articole in ultimele zile


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

BLAJ

Fabrica Bosch din Blaj donează circa 90.000 de lei spitalului din oraș pentru achiziționarea unui aparat de ventilație mecanică

Publicat

Bosch Blaj ansamblu

Fabrica Bosch din Blaj a donat suma de aproape 90.000 de lei spitalului municipal, pentru achiziționarea unui aparat de ventilație mecanică. ”Responsabilitatea și implicarea sunt două dintre valorile Bosch. În aceste momente fără precedent, când pandemia generată de coronavirus a devenit o constantă în viețile noastre, este necesar să conștientizăm că doar uniți putem trece […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Coronavirus în România, 28 martie: 160 de cazuri noi. Numărul total al îmbolnăvirilor este de 1.452

Publicat

Numărul total al cazurilor confirmate în România a ajuns la 1.452, potrivit informării transmise de Grupul de Comunicare Strategică, sâmbătă, 28 martie, ora 13.00. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 160 de cazuri noi. Comunicatul Grupului de Comunicare Strategică: ”Până astăzi, 28 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.452 de cazuri de […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

29 decese în România din cauza coronavirus. Cele mai recente cazuri, în județul Arad

Publicat

coronavirus

Au fost înregistrate încă trei decese, ale unor persoane infectate cu noul coronavirus în România, numărul total ajungând la 29. Este vorba despre persoane din județul Arad, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Decesele au fost raportate către INSP din teritoriu în cursul nopții și în această dimineață, potrivit sursei citate. Decesul 27: Femeie, 71 ani […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: Klaus Iohannis și Ludovic Orban, în vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL II. Declarațiile președintelui

Publicat

Președintele României, Klaus Iohannis, face sâmbătă, 28 martie, începând cu ora 12.00, o vizită la Spitalul Militar de Campanie ROL II, secție externă a Spitalului Militar Central, din incinta Institutului Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” Otopeni. Alături de președinte, în această locație s-a aflat și premierul Ludovic Orban.     Spitalul de campanie […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate