Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 33 de ani din Timișoara cercetat pentru înșelăciune în Alba Iulia. A fost prins în timpul unei anchete privind tranzacţii de schimb valutar

Publicat

politistiÎn urma investigațiilor făcute de către polițiștii de investigații criminale din Alba Iulia, a fost identificat un bărbat în vârstă de 33 de ani din Timişoara, care este cercetat pentru înșelăciune în legătură cu tranzacţii de schimb valutar. Acesta a fost descoperit în urma cercetărilor efectuate în dosarul penal deschis pe numele unei femei din Negoiu, județul Dolj, prinsă de poliţişti după ce a dat bani mai puţini în schimbul unei sume în euro, unor femei din oraş.

Din cercetările efectuate în dosarele penale ce o privesc pe M.M., o femeie în vârstă de 39 de ani, din Negoiu, judeţul Dolj, privind fapte comise în zilele de 3 septembrie şi 21 octombrie, în municipiul Alba Iulia, în urma cărora două femei au fost înşelate cu ocazia unor schimburi valutare, a rezultat că femeia era însoţită de un bărbat, S.I.D., (33 de ani), din municipiul Timişoara.

În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că S.I.D. este persoana bănuită de comiterea, în data de 30 iulie 2013, a unei fapte similare a cărei victimă a fost un bărbat de 53 de ani din Alba Iulia, care a fost înşelat cu suma de 734 lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale îl cercetează pe S.I.D. sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune precum şi în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale.

Reamintim că în 24 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat-o pe o femeie din judeţul Dolj ca fiind persoana bănuită de comiterea unei fapte de înşelăciune recalmată poliţiei în data de 21 octombrie.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că, în timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, M.M., de 39 de ani, din Negoi, judeţul Dolj, a acostat-o pe o tânără de 21 de ani, din Alba Iulia, căreia s-a oferit să-i schimbe suma de 400 de euro contra sumei de 1.770 lei.

După încheierea tranzacţiei, tânăra a constatat că M.M. a înşelat-o şi i-a dat în schimbul celor 400 de euro doar suma de 190 de lei.

În 27 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au continuat cercetările faţă de M.M. şi au descoperit că este suspectă de comiterea şi a altei fapte de înşelăciune ce a fost reclamată poliţiei în data de 4 septembrie.

În timp ce se afla în zona unei case de schimb valutar de pe B-dul Victoriei din Alba Iulia, M.M. a abordat-o pe o femeie în vârstă de 61 de ani, din Alba Iulia, căreia i-a oferit un schimb valutar mai avantajos decât cel afişat de casa de schimb valutar.

După efectuarea tranzacţiei, femeia a constatat că în schimbul celor 300 de euro vânduţi a primit doar 170 de lei şi a anunţat poliţia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax