Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Bărbat de 63 de ani, găsit spânzurat la Cugir. Suferea de o boală gravă

Publicat

Un bărbat de 63 de ani a fost găsit spânzurat în gospodăria sa din Cugir, luni după-amiază. Din primele informaţii, poliţiştii nu au găsit indicii care să conducă la premisa că este vorba despre o moarte suspectă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morgă, pentru efectuarea necropsiei.

Bărbatul locuia într-o casă, în cartierul Cîndeni din Cugir, alături de concubina sa. Era diagnosticat cu o boală gravă şi, cel mai probabil, suferinţa l-a determinat să-şi pună capăt zilelor.

Acesta a fost găsit spânzurat în cămara locuinţei.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, “în data de 19.11.2012, ora 16,00, Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că în anexa unei locuinţe din Cugir a fost găsită o persoană spânzurată.

Echipa de cercetare s-a deplasat la fata locului unde a identificat cadavrul lui M.P., de 63 de ani, din Cugir, cu ocazia examinării acestuia nefiind identificate urme vizibile de violenţă.

Acesta a fost transportat la morga spitalului din Cugir, unde legiştii urmează să efectueze necropsia, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.”

Tot luni, poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Pârâul lui Mihai, comuna Vinţu de Jos, a fost găsit spânzurat într-o anexă a locuinţei sale. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe V.G., de 42 de ani, în urma examinării sumare a cadavrului, nefiind identificate urme de violenţă.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax