Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat de 69 de ani din Almaşu Mare, găsit spânzurat în şura gospodăriei

Publicat

Un bărbat de 69 de ani din Almaşu mare a fost găsit spânzurat în şura din gospodăria sa. Familia a anunţat poliţia, iar oamenii legii nu au suspiciuni privind moartea acestuia.

Miercuri, poliţiştii Postului de Poliţie Almaşu Mare au fost sesizaţi de către membrii unei familii din comuna Almaşu Mare, cu privire la faptul că l-au găsit pe P.I., de 69 de ani, din comuna Almașu Mare, spânzurat.

Echipa operativă deplasată la faţa locului au identificat victima, iar in primele cercetări efectuate a rezultat că miercuri dimineaţa, aceasta s-a deplasat în şura locuinţei sale şi s-a spânzurat cu o frânghie de una din grinzi.

La examinarea sumară a cadavrului nu au fost descoperite urme de violenţă, iar în urma efectuării necropsiei de către medicul legist s-a stabilit că moartea bărbatului a fost violentă şi a fost cauzată de asfixia mecanică prin spânzurare.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax