Connect with us
Publicitate

AIUD

Bărbat din Aiud, arestat preventiv după ce a bătut și rănit grav o altă persoană la o petrecere. De la ce ar fi pornit scandalul

Publicat

politie mascati

Un bărbat din Aiud a fost arestat preventiv după ce a bătut alte două persoane, la o petrecere, într-un local public din oraș. Faptele s-au petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă. 

Bărbatul arestat preventiv are antecedente penale și avea interdicție să intre în localuri publice. Scandalul ar fi pornit după ce bărbatul în cauză ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice și nu i-ar fi plăcut muzica din local. 

Acesta a bătut alți doi bărbați, din care unul a fost rănit grav la un picior.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 august 2022, polițiștii din Aiud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din Aiud, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe, distrugere și neexecutarea sancțiunilor penale.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Aiud, REȚINUT de polițiști. A bătut două persoane, într-un local din oraș. Una dintre victime, în stare gravă la spital

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 19/20 august 2022, ar fi încălcat interdicția de a intra în localuri publice în care se consumă băuturi alcoolice, dispusă împotriva sa printr-o sentință penală și s-ar fi deplasat la un local public din Aiud unde, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat două persoane, iar uneia i-ar fi distrus telefonul mobil.

Una dintre victime, un bărbat de 37 de ani, din Aiud, a suferit leziuni grave, la un picior și a rămas internată.

În data de 21 august 2022, bărbatul a fost arestat preventiv la cererea procurorilor din Aiud. Acesta va sta în arest preventiv pentru 30 de zile.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax