Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, arestat preventiv după ce ar fi violat o femeie. Ororile pe care le-a comis

Publicat

m

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru infracțiunea de viol. Victima bărbatului Viorel E, este o femeie în vârstă de 41 de ani cu care acesta se cunoștea.

Faptele pentru care bărbatul a ajuns în arestul preventiv al IPJ Alba au fost comunicate de reprezentații poliției, în buletinul de presă emis joi, 10 august.

Bărbatul a fost arestat preventiv la cererea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, în data de 9 august.

Potrivit unor suse juridice alba24.ro, bărbatul lucra ca și sezonier la o fermă de animale de pe lângă Ocna Mureș.

Potrivit reprezentaților IPJ Alba, la data de 8 august 2023, polițiștii Postului de Poliție Bistra au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, față de un bărbat de 48 de ani, din comuna Roșia de Secaș, care locuia fără forme legale pe raza comunei Bistra, județul Alba.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 07/08 august 2023, în timp ce se afla pe un teren viran de pe raza comunei Bistra, împreună cu o femeie de 41 de ani, din comună, prin constrângere și violență, ar fi întreținut cu aceasta relații sexuale.

În cursul zilei de ieri, 9 august, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, iar ulterior magistrații l-au prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Câmpeni, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pentru viol.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax