Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, condamnat pentru tentativă de omor, inculpat într-un nou dosar. Și-a abuzat copilul timp de aproape opt ani

Publicat

aiud penitenciar

Un bărbat din Sebeș, condamnat la 11 ani de închisoare după ce a vrut să își omoare soția, va ajunge iar in fața judecătorilor. Bărbatul, acum deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud, va fi judecat pentru fapte comise asupra băiatului său. 

Va fi judecat pentru agresiune sexuală pentru fapte comise între anii 2014 – 2021. Victima a fost copilul său, iar în data de 19 ianuarie 2024, dosarul a trecut de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

M.H.., a fost protagonistul unui caz care a șocat comunitatea. În 2021 deși avea un ordin de protecție emis pe numele său, a intrat în casa fostei soții și a încercat să o omoare.

Mama și fiică s-au luptat pentru a-și salva viața

Au fost clipe greu de descris în cuvinte, în care mama dar și fiica familiei s-au luptat pentru viața lor. În cele din urmă femeia și fiica l-au rănit pe bărbat și au reușit să își salveze viața.

La Curtea de Apel Alba Iulia a fost condamnat la un total de 11 ani de închisoare cu executare. Acum, acesta va ajunge din nou în fața magistraților pentru agresiune sexuală și amenințare.

CITEȘTE ȘI: VIDEO Cazul tentativei de omor de la Sebeș: Victimele violenței domestice, fără protecție reală din partea statului

Faptele au fost descrise în motivarea instanței, din data de 19 ianuarie 2024.

Și-a agresat copilul

Potrivit motivării instanței, în intervalul aproximativ al anului 2014 – începutul lunii septembrie 2021, în timp ce se afla în locuința sa, acționând în baza aceleiași rezoluții infracționale și la diferite intervale de timp, profitând de imposibilitatea fiului său de a-și exprima voința determinată de vârsta fragedă dar și de ascendentul de putere și autoritate asupra minorului, inculpatul a pătruns în camera în care acesta dormea și a săvârșit abuzuri asupra copilului.

De asemenea, în 2021, cu o lună înainte de atac și-a amenințat soția și fiica.

Dosarul de agresiune și amenințare va fi judecat pe rolul Judecătoriei Sebeș. Momentan nu a fost fixat un nou termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax