Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba dat în urmărire națională, prins unde nimeni nu s-ar fi așteptat: la el în sat. Suspect de tentativă de omor

Publicat

Un bărbat din Cetatea de Baltă cercetat într-un dosar de tentativă de omor și care era dat în urmărire națională de aproximativ un an, a fost prins, joi 8 august de către polițiștii din Cetatea de Baltă.

Pe numele lui Ion C.B. a fost emis în 5 octombrie 2018, un mandat de arestare preventivă, în lipsă.

UPDATE: Potrivit reprezentanților IPJ Alba, bărbatul s-ar fi întors de câteva zile la stâna unde a fost găsit. Acesta ar fi umblat în perioada în care a fost căutat, la mai multe stâne dintr-un alt județ al țării.

Potrivit unor surse judiciare, în data de 2 octombrie 2018, pe fondul unor neînțelegeri în familie, bărbatul și-ar fi atacat socrul cu un cuțit, provocându-i acestuia mai multe leziuni, care nu au necesitat internarea în spital.

CITEȘTE ȘI: Și-a atacat socrul cu un cuțit. Bărbat din Alba, căutat de Poliție, pentru tentativă de OMOR

Deși bărbatul a fost dat în urmărire națională, acesta a fost găsit la o stână, în locul numit ,,la Spini”, pe raza comunei Cetatea de Baltă.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii din Cetatea de Baltă l-au prins pe un bărbat care posedă un mandat de arestare preventivă pentru tentativă de omor. Se sustrăgea executării mandatului și era dat în urmărire.

La data de 22.08.2019, polițiștii Postului de Poliției Cetatea de Baltă, sprijiniți de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, l-au identificat și reținut pe un bărbat de 33 de ani, din comuna Cetatea de Baltă, posesor al unui mandat de arestare preventivă și urmărit la nivel național.

Bărbatul a fost găsit la o stână, amplasată în locul numit ,,la Spini”, pe raza comunei Cetatea de Baltă, unde se ascundea pentru a nu executa mandatul de arestare preventivă, emis la data de 5 octombrie 2018, de Tribunalul Alba, pentru tentativă de omor.

Urmăritul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax