Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Alba Iulia, prins în flagrant delict după ce a furat burlane depozitate lângă o terasă din Cetatea Alba Carolina. S-a ales cu dosar penal

Publicat

politie

santuri cetate Un bărbat în vârstă de 52 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal. A fost prins în flagrant de polițiști după ce a furat mai multe burlane depozitate lângă o terasă situată în Șanțurile Cetății Alba Carolina.

Poliţiştii din Alba Iulia l-au depistat, în flagrant delict, pe un bărbat ce a sustras bunuri în valoare de 230 de lei de pe terasa unui local public din Alba Iulia. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 aprilie, în jurul orei 14,00, în urma unui apel prin 112 prin care un cetăţean sesiza faptul că i-au dispărut mai multe burlane şi unelte ce erau depozitate lângă o terasă situată Şanţurile Cetăţii din Alba Iulia, un echipaj de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia s-a deplasat la faţa locului şi a demarat activitățile de cercetare.

În urma investigaţiilor efectuate, în apropierea terasei respective, poliţiştii l-au depistat pe R.I., de 52 de ani, din Alba Iulia ca persoană bănuită de comiterea furtului, în autoturismul acestuia fiind identificate bunurile furate.

Faţă de R.I. a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite reprezentantului societăţii păgubite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax