Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, reținut în Sibiu pentru încălcarea unui ordin de protecție. Își amenința soția și apoi fugea de polițiști

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un bărbat din Alba a fost reținut ieri de către polițiștii din Dumbrăveni după ce a încălcat ordinul de protecție emis de către Judecătoria Mediaș, ca urmare a sesizării unui act de violență în familie, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

În fapt, la data de 17 octombrie, polițiștii din Dumbrăveni au răspuns unui apel 112 prin care o femeie (45 de ani, domiciliată în Hoghilag) sesiza acte de violență împotriva sa exercitate de către soțul acesteia.

Polițiștii, în urma analizei de risc efectuate, au emis pe loc un ordin de protecție provizoriu pentru 5 zile, prin care s-a dispus evacuarea temporara a bărbatului (în vârstă de 43 de anii, domiciliat în județul Alba) din imobilul din localitatea Hoghilag.

În data de 26 octombrie, Judecătoria Mediaș a emis ordin de protecție pentru 6 luni, prin care bărbatul era obligat să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 m de partea vătămată și locuința acesteia.

La data de 23.10.2020 și 27.10.2020, femeia a sesizat organele de politie cu privire la faptul că soțul său a pătruns în curtea imobilului și a amenințat-o, însă până la sosirea polițiștilor acesta părăsea imobilul și se ascundea.

În urma activităților specifice desfășurate în data de 29.10.2020, după ce în jurul orei 17.00 victima a sesizat din nou prezența soțului ei în imobil iar până la sosirea polițiștilor acesta a părăsit locuința, polițiștii au reușit în jurul orei 19.00, să îl depisteze pe bărbat în timp ce încerca să escaladeze din curtea imobilului vecin în curtea părții vătămate.

Bărbatul a fost reținut de către polițiștii din Dumbrăveni pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea hotărârilor judecătorești și amenințare. În cursul acestei zile va fi prezentat instanței pentru luarea unei măsuri legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax