Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Alba, trimis în judecată, a decedat până să ajungă în instanță. A murit la scurt timp după ce a avut Covid-19

Publicat

Un bărbat din Alba care a fost trimis în judecată a decedat până să ajungă în instanță. Cazul a fost detaliat de magistrații Judecătoriei Câmpeni, instanță ce avea pe rol dosarul bărbatului. 

Recent, în data de 19 septembrie 2024, judecarea bărbatului a încetat după ce acesta a fost declarat decedat. Motivarea instanței a fost făcută publică, iar în ea apar însemnările magistraților. 

Bărbatul în vârstă de 64 de ani trebuia să fie judecat pentru nerespectarea ordinelor de protecție.

CITEȘTE ȘI: O femeie din Alba care a sunat la 112 pentru a-și reclama vecinii care ascultau muzică tare, amendată pe nedrept de poliție

Fapta pentru care bărbatul trebuia să ajungă în instanță s-a produs în urmă cu mai bine de un an, în luna ianuarie 2023. Atunci, deși acesta avea interdicția de a se apropia de fosta concubină, într-o zi a mers în spatele său.

S-a întâmplat în data de 24 ianuarie 2023, pe o stradă din Câmpeni. Bărbatul a mers în spatele femeii, deși avea un ordin de protecție care îi interzicea să se apropie de ea la mai puțin de 100 de metri.

La un an distanță, în 2024, acesta a fost trimis în judecată pentru nerespectarea ordinelor de protecție.

Nu s-a prezentat la proces

Bărbatul a fost citat în data  de 16 mai 2024 prin afișare însă acesta nu s-a prezentat la instanță. Apoi a urmat un alt termen de judecată, iar anchetatorii au efectuat cercetări suplimentare.

”Ulterior, la termenul de judecată din data de 13 iunie 2024 cauza a fost amânată, la dosarul cauzei fiind depusă o adeverință medicală din cuprinsul căreia rezulta că inculpatul este internat în cadrul Secției de Boli Infecțioase, cu diagnosticul COVID-19, pneumonie.

Pentru termenul de judecată din data de 19 septembrie 2024 instanța a dispus recitarea inculpatului, iar la dosarul cauzei a fost returnată dovada de comunicare a citației cu inculpatul purtând mențiunea destinatar decedat.

Instanța, înainte de termenul de judecată, prin prisma acestei dovezi de la dosarul cauzei a dispus efectuarea de verificări in DEPABD, rezultând că inculpatul a decedat la data de 28 iunie 2024”, au notat magistrații.

În linii mari, bărbatul a decedat in timpul procesului, în data de 28 iunie, la 16 zile distanță după ce a fost comunicat că bărbatul era internat la spital, fiind confirmat pentru Covid-19.

Drept urmare, dosarul a fost închis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate