Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Bărbat din Bistra, ARESTAT. A provocat INCENDIU în propria gospodărie şi a împiedicat intervenţia pompierilor

Publicat

foc

Un localnic din Bistra a fost arestat preventiv, după ce a provocat un incendiu în propria gospodărie şi i-a împiedicat pe pompieri să stingă flăcările.

Potrivit IPJ Alba, în 30 noiembrie, în jurul orei 23.20, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în comuna Bistra, la o anexă gospodărească, a izbucnit un incendiu, existând riscul ca acesta să se extindă şi la alte imobile.

Incendiul a fost stins de pompierii din Cîmpeni şi de localnici, iar în urma cercetărilor efectuate a rezultat că acesta ar fi fost provocat chiar de către proprietarul anexei, un bărbat de 45 de ani, care ar fi încercat şi să împiedice intervenţia pompierilor pentru lichidarea incendiului.

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere, iar ulterior a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni şi instanţei de judecată care a dispus cercetarea în stare de arest preventiv, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax