Connect with us
Publicitate

ABRUD

Bărbat din comuna Roșia Montană, sancționat cu 1.000 de lei de jandarmi, după ce și-a amenințat vecinul, în miezul nopții

Publicat

Un echipaj mixt format din efective de politie și jandarmerie a intervenit în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01:00, în localitatea Dăroaia, comuna Roșia Montană, în urma unui apel la 112, efectuat de către un bărbat care reclama faptul că un vecin care se afla în fata casei acestuia, îi adresa injurii și amenințări.

Potrivit Jandarmeriei Alba, la adresa apelantului s-a deplasat un echipaj mixt, care a constatat că persoana în cauză, un bărbat de 40 de ani, aflat în vădită stare de ebrietate, profera injurii și amenința apelantul, cu acte de violență chiar și la sosirea forțelor de ordine.

Nu este pentru prima dată când jandarmii intervin în cazul acestei persoane cunoscută pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și pentru adresarea de injurii și amenințări, când se află în stare de ebrietate.

Bărbatul a fost sancționat contravențional de către jandarmi cu o amendă în valoare de 1.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax