Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Cugir intoxicat cu monoxid de carbon, în propria locuinţă

Publicat

Un bărbat de 52 de ani din Cugir a fost găsit mort în locuinţa sa, sâmbătă după-amiaza. În urma necropsiei, s-a stabilit că acesta a decedat din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon.

Poliţia Oraşului Cugir a fost sesizată sâmbătă, în jurul orei 16.38, cu privire la faptul că M.L., de 52 de ani, din Cugir, a fost găsit fără viaţă, în locuinţa sa.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a găsit cadavrul bărbatului în baia locuinţei. La examinarea acestuia nu au fost evidenţiate urme de violenţă, iar în apartament nu au fost observate urme de deranj şi nu a fost reclamată dispariţia de bunuri.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului din Cugir, iar în urma necropsiei efectuată de medicii legişti s-a stabilit faptul că moartea nu a fost violentă şi a fost cauzată de intoxicaţia cu monoxid de carbon.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax