Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Ighiel, obligat să iasă din casă, după ce familia sa a chemat Poliția. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Ighiel a fost scos din casa familiei sale, cu ajutorul Poliției, după ce soția sa a cerut ajutor, pentru că acesta se manifesta cu violență. În plus, bărbatul avea și ordin de protecție, emis pe numele său, câteva ore mai devreme.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 9 noiembrie, în jurul orei 16.00, în urma unui apel la 112, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit la o locuință din localitatea Ighiel, comuna Ighiu, de unde o femeie a reclamat faptul că soțul său se manifestă violent.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la locuința familiei, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul, în vârstă de 55 de ani, a provocat scandal și și-ar fi amenințat membrii familiei cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de acesta, ordin de protecție provizoriu, prin care a fost obligat să părăsească, de îndată, locuința și prin care i-a fost interzis să se apropie de membrii familiei sale.

Ulterior, bărbatul a încălcat interdicțiile prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, iar, în jurul orei 19,00, polițiștii l-au depistat, în flagrant delict, în interiorul locuinței familiei.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu și a fost luată măsura îndepărtării sale din locuință.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax