Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din localitatea Săliștea-Deal, cu dosar penal după ce a condus fără permis un autovehicul cu număr fals de înmatriculare

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din satul Săliștea-Deal este cercetat de polițiști după ce a condus, fără permis, un autovechicul cu număr fals de înmatricualre. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 2 mai 2020, în jurul orei 11.30, patrula de siguranță publică, formată din polițist din cadrul Poliției Orașului Cugir și polițist local, l-a depistat pe un bărbat de 40 de ani, din localitatea Săliștea Deal, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Budai Deleanu din Cugir, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare montate pe autovehicul sunt atribuite unui alt autoturism.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate