Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Ohaba, REȚINUT de polițiști după ce a violat o bătrână de 79 de ani din comuna

Publicat

catuse

Poliţiştii Postului de Poliţie Ohaba l-au reţinut pe un bărbat din comună care este bănuit de viol. Acesta va fi prezent în faţa magistraţilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În dimineaţa zilei de 29 octombrie 2018, Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş au fost sesizaţi cu privire la faptul că o vârstnică din comuna Ohaba a fost victima unei infracţiuni de viol.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, în noaptea de 28/29 octombrie 2018, femeia, în vârstă de 79 de ani, din Colibi, ar fi fost constrânsă, de către un bărbat de 58 de ani, din aceeaşi localitate, să întreţină raporturi sexuale cu acesta.

Poliţiştii l-au reţinut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de viol, urmând ca în cursul zilei de azi, 30 octombrie, să-l prezinte magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax