Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bărbat din Pianu de Jos trimis în judecată pentru viol. Victima, o femeie de 90 de ani. Detalii din rechizitoriul procurorilor

Publicat

condamnat, arestat

A vrut să-și mai cumpere alcool, dar a sfârșit prin a viola o pensionară. La sfârșitul lunii iulie, vestea că o femeie de 90 de ani din sat a fost violată a îngrozit locuitorii din Pianu de Jos. La scurt timp, făptașul a fost prins, arestat preventiv și în luna septembrie a fost trimis în judecată pentru viol și violare de domiciliu. În rechizitoriul întocmit de procurori, este descrisă fapta chiar din declarațiile inculpatului. 

Cuțitar Virgil, bărbatul de 49 de ani care la sfârșitul lunii iulie a agresat sexual o femeie de 90 de ani din Pianu de Jos a fost trimis în judecată pentru viol și violare de domiciliu.

După spusele agresorului totul s-ar fi întâmplat din cauza consumului de alcool. În rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, apar declarații prin care bărbatul explică faptele la care a supus-o pe femeia de 90 de ani în noapte de 31 iulie 2018.

UPDATE: Bărbat din Pianu, ARESTAT pentru viol. A agresat sexual o femeie de 90 de ani din comună

Conform rechizitoriului, Cuțitar Virgil a consumat băuturi alcoolice în exces la un bar din Pianu de Jos, până a ajuns într-o stare avansată de ebrietate.

Acesta a dorit să-şi mai procure alcool de la bătrână și s-a deplasat spre casa viitoarei sale victime.

„Inculpatul s-a deplasat prin spatele imobilului persoanei vătămate, a pătruns prin gradina locuinței, după care a escaladat un gard, ajungând în curtea locuinței. De aici, inculpatul a pătruns în interiorul locuinței, ajungând în camera unde locuia persoana vătămată, găsind-o pe aceasta culcată în pat”, este stipulat în rechizitoriul întocmit de procurori.

Gândurile lui Cuțitar Virgil s-au schimbat rapid de la cumpărat de alcool când a văzut-o pe bătrâna de 90 de ani fără apărare întinsă pe pat.

„Inculpatul s-a aruncat peste persoana vătămată şi a întreținut un raport sexual normal, prin constrângerea acesteia.”

Luată prin surprindere, femeia s-a zbătut, a încercat să strige, să scape de violator, dar fără nici o speranță, deoarece inculpatul îi acoperea gura cu mâna la fiecare sunet scos de bătrână.

„Încercând să scape, persoana vătămată a început să strige, inculpatul astupându-i gura de mai multe ori.”

În cele din urmă, observând că s-a aprins o lumină în încăperea învecinată şi că se apropie o persoană, inculpatul a fugit din încăpere, părăsind imobilul prin locul în care a venit.

„La data de 31.07.2018, inculpatul Cuţitar Virgil a consumat băuturi alcoolice în exces la un bar din localitatea Pianu de Jos, ajungând în stare avansată de ebrietate. Pe fondul consumului de alcool, în jurul orei 23.00, inculpatul s-a deplasat la locuința persoanei vătămate intenționând să-şi mai procure alcool de la aceasta, așa cum rezultă din propriile lui declarații. Inculpatul s-a deplasat prin spatele imobilului persoanei vătămate, a pătruns prin grădina locuinței, după care a escaladat un gard, ajungând în curtea locuinței. De aici, inculpatul a pătruns în interiorul locuinței, ajungând în camera unde locuia persoana vătămată, găsind-o pe aceasta culcată în pat. Așa cum declară inculpatul, acesta s-a aruncat peste persoana vătămată şi a întreținut un raport sexual normal, prin constrângerea acesteia. Încercând să scape, persoana vătămată a început să strige, inculpatul astupându-i gura de mai multe ori. În cele din urmă, observând că s-a aprins o lumină în încăperea învecinată şi că se apropie o persoană, inculpatul a fugit din încăpere, părăsind imobilul prin locul în care a venit,” se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș.

Judecătoria Sebeș: Bărbatul cercetat pentru agresiunea sexuală a unei femei de 90 de ani din Pianu, rămâne în AREST PREVENTIV

În data de 2 august 2018, violatorul, Cuțitar Viorel a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. La verificarea măsurilor preventive în data de 29 august, acesta a mai primit încă 30 de zile.

În 14 septembrie, a fost trimis în judecată pentru viol și violare de domiciliu.

Infracțiunea de viol se pedepsește în România cu închisoarea de la 3 la 10 ani și violarea de domiciliu de la 2 luni la 3 ani.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax